Gratis zonneschermdoek kleurstalen

Als u de kleur, uitstraling en samenstelling van zonneschermdoek stof zelf wilt ervaren, dan kunt u gratis zonneschermdoek kleurstalen bestellen. Van alle ruim 70 kleuren uit onze collectie is een kleurstaal leverbaar. Ieder beeldscherm geeft kleuren anders weer. Door geheel vrijblijvend kleurstalen te bestellen, weet u zeker dat u de juiste keuze maakt. Natuurlijk kunt u ook onze gehele collectie online bekijken, inclusief een foto van de kleur in daglicht én een foto van het eindresultaat bij een van onze klanten. Voordat u kleurstalen aanvraagt, kunt u uiteraard ook eerst meer informatie lezen over de kwaliteit van Tibelly zonneschermdoek en het type stof.
 

Hoe bestel ik zonnescherm doek stalen?

Zonnescherm doek stalen kunt u eenvoudig bestellen. Als u kleuren heeft gevonden die u mooi vindt, verzamelt u de gewenste kleurnummers en stuurt u deze tezamen met uw adresgegevens naar info@zonneschermdoek.nl. Van alle doekkleuren uit onze collectie is een kleurstaal uit voorraad leverbaar, zodoende kunnen wij de stalen doorgaans binnen 1 werkdag versturen. Wilt u de kleur van het zonnescherm doek afstemmen op uw muren en kozijnen of bent u op zoek naar een specifieke RAL kleur? Neem gerust contact met ons op om tot de juiste keuze te komen.

Zonneschermdoek kleurstalen

Bekijk meer dan 450 foto's van onze klanten

Wanneer u het doek van uw zonnescherm gaat vervangen, twijfelt u wellicht tussen donker en licht, effen of gestreept. Met meer dan 70 verschillende opties, is het maken van een keuze wellicht niet zo makkelijk. Wij kunnen geen kleurkeuze voor u maken, maar wel inspiratie bieden door middel van onze referentiepagina’s. Op deze pagina’s vindt u meer dan 450 foto’s van onze klanten die hun zonnescherm doek hebben vervangen. Zo kunt u onder andere zien hoe een effen donkergrijs zonnescherm doek eruit ziet als de zon erop schijnt, hoe zonnig een oranje kleur staat en bekijkt u foto’s van de voor- en nasituatie waarbij een groen doek plaats heeft gemaakt voor een sfeervol streepdessin. Met behulp van deze foto’s en gratis kleurstalen zijn wij ervan overtuigd dat u een keuze maakt waar u geen spijt van zult hebben! Twijfelt u tussen de veel gekozen effen grijze Tibelly zonneschermdoekkleur T131 of T367? Lees dan ons artikel waarin meer wordt verteld over beide kleuren én u de verschillen kunt zien op basis van diverse foto’s.