Levertijd zonneschermdoek

Let op! Onze levertijd bedraagt vanwege het hoogseizoen circa 3 weken 

De levertijd van uw Tibelly zonweringdoek op maat bedraagt 2 tot 3 weken. Wilt u weten waarom de levertijd van een zonweringdoek 2 tot 3 weken in beslag neemt? Lees dan meer informatie over het arbeidsintensieve productieproces. Levering vindt plaats door heel Nederland en België. Op de dag dat uw bestelling wordt verzonden, ontvangt u van ons een e-mail en van ons transportbedrijf TransMission. Uw bestelling wordt doorgaans de volgende werkdag bezorgd. Op de dag van bezorging ontvangt u een track- en trace code van ons transportbedrijf TransMission, zodat u kunt zien hoe laat uw pakket ongeveer wordt bezorgd. Wanneer u kiest voor het afhalen van uw bestelling in Alblasserdam, plannen wij met u een afspraak in.

Wilt u bijvoorbeeld het zonneschermdoek of een volant laten bedrukken? Ook dat is mogelijk! Vraag vrijblijvend een offerte aan via info@zonneschermdoek.nl. De levertijd van het doek en/of volant bedraagt dan ongeveer 3 tot 4 weken.

Op onze pagina met veelgestelde vragen kunt u het antwoord vinden op een groot aantal vragen die veelvuldig aan ons worden voorgelegd.