Levertijd zonneschermdoek

10 werkdagen levertijd

De levertijd van uw Tibelly zonweringdoek op maat bedraagt 10 werkdagen. Wilt u weten waarom de levertijd van een zonweringdoek 10 werkdagen in beslag neemt? Lees dan meer informatie over het arbeidsintensieve productieproces. Levering vindt plaats door heel Nederland en België. Op de dag dat uw bestelling wordt verzonden, ontvangt u van ons een e-mail en van ons transportbedrijf TransMission. Uw bestelling wordt doorgaans de volgende werkdag bezorgd. Op de dag van bezorging ontvangt u een track- en trace code van ons transportbedrijf TransMission, zodat u kunt zien hoe laat uw pakket ongeveer wordt bezorgd. Wanneer u kiest voor het afhalen van uw bestelling in Alblasserdam, plannen wij met u een afspraak in.

Wilt u bijvoorbeeld het zonneschermdoek of een volant laten bedrukken? Ook dat is mogelijk! Vraag vrijblijvend een offerte aan via info@zonneschermdoek.nl. De levertijd van het doek en/of volant bedraagt dan ongeveer 13 tot 15 werkdagen.

Op onze pagina met veelgestelde vragen kunt u het antwoord vinden op een groot aantal vragen die veelvuldig aan ons worden voorgelegd.