Losse zonneschermdoeken

Losse zonneschermdoeken bestelt u in vier eenvoudige stappen via Zonneschermdoek.nl. U bent al op het idee gekomen om uw oude (wellicht versleten, vieze of kleurloze) zonneschermdoek te vervangen, dus heeft u waarschijnlijk gezocht op de term ‘losse zonneschermdoeken’, u bent immers niet op zoek naar een heel nieuw cassettezonnescherm, want die heeft u al. U bent bij Zonneschermdoek.nl aan het juiste adres voor vervanging van alleen het zonweringdoek. 

Zonneschermdoek op maat

Wanneer u een los zonneschermdoek bestelt, wordt dit op maat voor u gemaakt. Het zonnescherm doek wordt gemaakt volgens de afmetingen die u invult in het tweede onderdeel van het bestelproces. Het zonweringsdoek wordt altijd afgewerkt met een boven- en onderzoom, tenzij u dit anders wenst. Indien u losse zonneschermdoeken wilt bestellen die niet worden afgewerkt met een zoom, behoort dit ook tot de mogelijkheden. Dit kunt u aangeven in het opmerkingenveld in de winkelwagen.

Zonneschermdoek prijzen

U bent ongetwijfeld op zoek naar het goedkoopste zonweringdoek, maar wel met de beste kwaliteit. Wij bieden losse zonneschermdoeken op maat aan vanaf €32,95 per vierkante meter. Vindt u het lastig om de prijs te berekenen voor het nieuwe doek voor het zonnescherm? Gebruik dan ons handige stappenplan. Kies bij stap 1 de kleur, vul bij stap 2 de afmetingen in en vervolgens vindt u in stap 3 de zonneschermdoek prijzen

Assortiment los zonneschermdoek

Ons assortiment losse zonneschermdoeken bestaat uit tientallen kleuren. U kunt kiezen uit effen doeken met één kleur en streepdessins met twee of meer kleuren. Alle losse zonneschermdoeken zijn van dezelfde kwaliteit en zijn van het merk Tibelly. De zonneschermdoeken van Tibelly beschikken over de volgende eigenschappen:

  • Dikte: 0,64 mm
  • Gewicht: 290 gram per m2
  • Water- en vuilwerende coating
  • Biedt bescherming tegen 90% van de uv-straling

Bestel nu losse zonneschermdoeken via ons stappenplan en u heeft deze binnen 2 tot 3 weken in huis!