Monteur inhuren

Zelf uw zonweringdoek vervangen

Op Zonneschermdoek.nl bestelt u een op maat gemaakt zonweringdoek dat u vervolgens eenvoudig zelf kunt vervangen. Onze zonneschermdoeken kunnen worden gebruikt bij zowel knikarm- als uitval zonneschermen. Het maakt geen verschil of uw zonnescherm elektrisch of handbediend is. Onze montagevideo’s helpen u bij het opmeten en vervangen van uw zonneschermdoek. Op onze montagepagina vindt u al onze montagevideo’s, waarin wij u onder andere laten zien hoe u het zonneschermdoek van een handbediend en een elektrisch zonnescherm vervangt. Bij uw bestelling ontvangt u van ons een montage-instructie, stap voor stap staat aangegeven hoe u het zonneschermdoek kunt vervangen.

Zonweringdoek vervangen door monteur

Wilt u een nieuw zonnescherm doek kopen, maar u ziet op tegen het montageproces, dan kunt u dit uitbesteden aan een monteur uit ons netwerk. Laat het ons weten, dan kijken wij of wij u in contact kunnen brengen met een professionele zonweringmonteur bij u in de buurt. Zonneschermdoek.nl beschikt namelijk niet over monteurs.

De prijs voor het vervangen van uw zonneschermdoek kan worden bepaald op basis van een aantal foto’s van uw zonnescherm (met name van beide zijkanten aan de muurzijde en een foto van het gehele scherm van veraf). U dient bijvoorbeeld rekening te houden met een montageprijs van circa €250,- voor doekvervanging van een handbediend of elektrisch bediend knikarmscherm op de begane grond. De montageprijs is onder andere afhankelijk van de bereikbaarheid van het zonnescherm en het type zonnescherm. De monteurs komen altijd met z'n tweeën naar de afspraak.