Nieuws van Zonneschermdoek.nl

04-01-2017

Gestreepte zonneschermdoeken nu voor slechts €29,95 per m2

Onze collectie met losse zonneschermdoeken voor uw zonnescherm bestaat uit ruim 70 verschillende kleuren. Hierbij heeft u keuze uit tientallen effen kleuren en diverse zonneschermdoeken met een streepdessin. Bekijk ons aanbod zonneschermdoeken. Iedere doekkleur die u selecteert wordt automatisch afgebeeld op het zonnescherm dat u ziet weergeven. Door de foto van de kleurstaal te bekijken die in daglicht is gemaakt, krijgt u een nog beter beeld van de uitstraling en de kwaliteit van de door u geselecteerde doekkleur. 

U betaalt nu slechts €29,95 per vierkante meter voor zonneschermdoeken met een streepdessin in plaats van €31,95! Profiteer nu van deze korting. U bespaart namelijk al snel tientallen euro’s op zonneschermdoek per meter!

Lees meer over de verschillende streepbreedtes in ons assortiment. Al onze gestreepte doeken voor uw zonnescherm worden in banen van 120 centimeter geconfectioneerd.  Bent u op zoek naar een effen zonneschermdoek? Bekijk dan al onze effen zonneschermdoek kleuren