Nieuws van Zonneschermdoek.nl

04-01-2017

Gestreepte zonneschermdoeken nu voor slechts €29,95 per m2

Onze collectie met doeken voor uw zonnescherm bestaat uit ruim 70 verschillende kleuren. Hierbij heeft u keuze uit tientallen effen kleuren en diverse zonneschermdoeken met een streepdessin. Ons aanbod zonneschermdoeken kunt u hier bekijken. Iedere doekkleur die u selecteert wordt automatisch afgebeeld op het zonnescherm dat u ziet weergeven. Door de foto van de kleurstaal te bekijken die in daglicht is gemaakt, krijgt u een nog beter beeld van de uitstraling en de kwaliteit van de door u geselecteerde doekkleur. 

U betaalt nu slechts €29,95 per vierkante meter voor zonneschermdoeken met een streepdessin in plaats van €31,95! Profiteer nu van deze korting. U bespaart namelijk al snel tientallen euro’s op zonneschermdoek per meter!

Alles over de verschillende streepbreedtes in ons assortiment leest u hier. Al onze gestreepte doeken voor uw zonnescherm worden in banen van 120 centimeter geconfectioneerd.  Bent u op zoek naar een effen zonneschermdoek? Bekijk dan hier al onze effen zonneschermdoek kleuren. Ook diverse effen doekkleuren zijn nu in prijs verlaagd, u ontvangt namelijk maar liefst 10% korting op een tiental effen, naadloze zonweringdoeken. Bekijk onze deal van de maand hier.