Nieuws van Zonneschermdoek.nl

17-11-2018

Goedkoopste zonneschermdoek

Bent u op zoek naar het goedkoopste zonneschermdoek, maar wel van de beste kwaliteit? Dan bent u bij Zonneschermdoek.nl aan het juiste adres. Wij begrijpen dat de aanschaf van een nieuw zonneschermdoek een kostbare uitgave betreft. Echter betreft het een speciaal voor u op maat gemaakt product, op basis van uw wensen. Het is niet zomaar een stuk textiel, lees meer over de eigenschappen van onze zonneschermdoeken

Zonneschermdoeken met korting

Zonneschermdoek.nl heeft door het jaar heen diverse zonneschermdoeken met korting. Zo ontvangt u het gehele jaar door standaard 10% korting op de deal van de maand kleuren. Wij selecteren iedere maand 10 effen doekkleuren, welke allen uit één stuk (naadloos) vervaardigd worden. Dit is onze bekendste en tevens populairste kortingsactie. U bent namelijk naast het goedkoopste zonneschermdoek, wellicht ook op zoek naar een zonweringsdoek zónder naden! Daarnaast kunt u besparen door uw zonneschermdoek bij ons te komen ophalen in Alblasserdam, indien het totaalbedrag van uw bestelling uitkomt onder de €250,-. U bespaart daarmee €19,95 verzendkosten en u hoeft bovendien op de dag van bezorging niet thuis te wachten, totdat de koerier bij u voor de deur staat.

Screendoeken én zonneschermdoeken bestellen

Valt u helaas buiten de boot bij bovenstaande kortingsacties, omdat u bijvoorbeeld interesse heeft in streepdoek (in plaats van een effen kleur) of wilt u het zonneschermdoek laten versturen (in plaats van afhalen)? Geen probleem! Een andere manier om geld te besparen is door naast uw zonneschermdoeken ook direct uw bestaande screendoeken te vervangen en deze te bestellen via www.screendoek.com. U ontvangt standaard 10% op de gehele bestelling (zonneschermdoek in combinatie met screendoek) als u voornemens bent op beide websites producten te bestellen. Informeer 7 dagen per week naar deze actie via info@zonneschermdoek.nl of door te bellen naar 085-1304012.

Kortingscode Zonneschermdoek.nl

Als laatste willen wij u belonen voor het lezen van dit artikel en kennen wij u €10,- toe met de kortingscode korting. Deze kortingscode kunt u inwisselen bij stap 4 van het bestelproces, de winkelwagenomgeving. Hier komt u vanzelf een invulveld tegen, genaamd ‘actiecode’. Vul hier het bovengenoemde dikgedrukte woord in en druk vervolgens op de knop ‘toepassen’. Binnen enkele seconden wordt de korting verwerkt in uw totaalprijs en bestelt u het goedkoopste zonneschermdoek.