Nieuws van Zonneschermdoek.nl

25-04-2017

Kwaliteit Tibelly zonneschermdoek en type stof

De collectie zonneschermdoeken die wij aanbieden is van het gerenommeerde merk Tibelly. Er bevindt zich geen verschil in kwaliteit binnen de collectie zonneschermdoeken die wij aanbieden. Ultieme kwaliteit wordt gegarandeerd, doordat ieder zonweringdoek aan strenge, technische eisen moet voldoen. Zo wordt er onder andere gekeken naar het gewicht van de stof. Het gewicht van een Tibelly zonneschermdoek bedraagt 290 gram per vierkante meter. Daarnaast wordt er gekeken naar stijfheid, stevigheid en duurzaamheid van het zonweringdoek. Ook aan waterafstotendheid is gedacht. Door middel van een coating die water en vuil afstoot, hecht dit zich niet aan het zonneschermdoek. 

Acrylvezeldoek van Tibelly

Voor alle Tibelly zonneschermdoeken wordt gebruik gemaakt van acrylvezels. Dit type vezel is zeer geschikt voor duurzaam buitengebruik. De kleur wordt geïmpregneerd in het hart van de vezel, wat als gevolg heeft dat de kleurechtheid op lange termijn behouden blijft. Daarnaast biedt acrylvezeldoek uitstekende bescherming tegen uv-straling, warmte en licht. Welke kleur u ook kiest, 90% van de uv-straling wordt minstens tegengehouden. Daarnaast houdt een Tibelly zonweringdoek niet alleen 72% van de zichtbare straling tegen, het weert ook 70% van de zonnewarmte. Bovendien biedt dit type doek weerstand tegen water, vlekken én scheuren en is het gemakkelijk te onderhouden. Lees meer over het onderhoud van een Tibelly zonneschermdoek.

Wilt u meer te weten komen over de afwerking van onze zonneschermdoeken? Lees dan onze veelgestelde vraag over afwerking. Mocht u na het lezen van deze informatie nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar 085-1304012 of door te e-mailen naar info@zonneschermdoek.nl.