Nieuws van Zonneschermdoek.nl

27-01-2020

Wat is een volant?

Wanneer u een nieuw doek voor uw zonnescherm koopt, kunt u ook een volant toevoegen aan uw bestelling. Nu vraagt u zich waarschijnlijk af; wat is een volant? Een volant is de losse strook doek die aan de onderkant van een zonnescherm wordt bevestigd. Deze strook stof zit niet aan het zonneschermdoek vast genaaid. Een volant is een aparte strook doek die u in de voorlijst van uw zonnescherm schuift. Een volant wordt ook wel voillant, valletje, schulprand of flap onder het zonnescherm genoemd.

Hoe bestel ik een volant?

In vier stappen bestelt u een nieuw zonneschermdoek met een volant. Om te beginnen kiest u een kleur voor uw zonneschermdoek en volant, daaropvolgend vult u de maten in van het bestaande doek van uw zonnescherm. Dit is eveneens de maat van uw volant. Nadat u dit heeft gedaan, komt u aan de derde stap van ons bestelproces. Hier bieden wij u de mogelijkheid om voor een volant te kiezen. U selecteert nu het volant type, golvend of recht. Daarna maakt u een keuze uit de verschillende hoogtematen. U kunt kiezen uit de volgende opties: 25, 30 of 35 centimeter.

Golvende schulprand   Rechte volant doek

Heeft u op dit moment geen volant en wenst u deze nu te bestellen? Bekijk dan eerst of uw zonnescherm een uitsparing heeft in de voorlijst. Vergeet geen doekpees te bestellen, deze heeft u nodig om in de zoom te schuiven. Alleen een losse volant voor uw zonnescherm bestellen, behoort ook tot de mogelijkheden.       

Tip!
Verwijder uw volant in de winter uit uw zonnescherm om kleurverschil met uw zonneschermdoek te voorkomen. 

Volant bedrukken

Een volant kunt u laten bedrukken met een logo of tekst. De stof is geschikt om te worden voorzien van full colour bedrukking. Middels deze sierstrook kunt u extra uw restaurant, winkel of kantoor extra uitstraling geven. Vraag een prijsopgave aan via info@zonneschermdoek.nl. Uw zonneschermdoek bedrukken met een logo behoort ook tot de mogelijkheden.           

Volant met bedrukking