Nieuws van Zonneschermdoek.nl

20-08-2019

Waterdicht zonneschermdoek

Waterdicht zonneschermdoek is voorzien van een coating die ervoor zorgt dat water zich niet hecht aan de stof. Dit type zonnescherm doek wordt met name gebruikt bij restaurants en winkels, omdat de zonwering permanent wordt gebruikt. Waterdicht zonnescherm doek maakt het mogelijk om het zonnescherm te gebruiken bij regen. Door de zogeheten permaclean behandeling blijven water en vuil niet op het oppervlak liggen. Daarnaast wordt door middel van een coating waarbij gebruik wordt gemaakt van acrylhars bescherming geboden tegen UV-straling en wordt schimmelvorming tegengegaan. 

Dickson MAX zonnescherm doek

Het merk Dickson biedt een collectie waterdichte zonnescherm doeken, genaamd Dickson Orchestra MAX. Deze collectie, bestaande uit circa 30 kleuren, biedt keuze uit zowel streepdessins als effen kleuren. De prijs voor waterdicht zonweringdoek bedraagt €54,95 per vierkante meter. De gehele collectie kunt u hier bekijken door Orchestra Max te selecterenhttps://www.dickson-constant.com/nl/zonwering-orchestra-max
Wilt u een Dickson MAX zonneschermdoek bestellen? E-mail dan de gewenste afmetingen en doekkleur naar info@zonneschermdoek.nl en ontvang een offerte. De Dickson MAX collectie is (nog) niet via onze website te bestellen.

Eigenschappen waterdicht zonneschermdoek

Een waterdicht zonneschermdoek is gemaakt van acrylvezelstof en weegt 320 gram per m2, de vezels zijn daarnaast dichter tegen elkaar geweven dan bij waterafstotend doek. Bij ieder waterdicht zonnescherm doek worden stroken stof met een breedte van 120 centimeter aan elkaar gestikt.

Waterafstotend zonweringdoek

Gebruikt u uw zonnescherm dagelijks en valt er zo nu en dan een lichte regenbui op? Dan voldoet waterafstotend zonweringdoek. Dit type doek van het merk Tibelly bestelt u via ons stappenplan. Waterafstotend zonneschermdoek biedt zowel bescherming tegen water, vuil als UV-straling. Het is echter niet geschikt om permanent uit te hangen met regen. Deze stof weegt in tegenstelling tot waterdicht doek, 290 gram per m2. Bovendien behoort bij dit type stof naadloze confectie tot de mogelijkheden.