Nieuws van Zonneschermdoek.nl

30-05-2018

5 tips voor het bestellen van een zonneschermdoek

Graag helpen wij u bij het bestellen van uw nieuwe zonneschermdoek via Zonneschermdoek.nl. Daarom hebben wij 5 tips op een rij gezet die u hierbij helpen. Uiteraard mag u voor, na of tijdens het lezen van de tips voor al uw vragen contact met ons opnemen. Dit kan zowel via de telefoon, e-mail als onze livechat.

 1. Het opmeten van de afmetingen van het doek van uw zonnescherm is van groot belang. Om u hier zo goed mogelijk bij te helpen, hebben wij deze video gemaakt. Daarnaast hebben wij diverse artikelen gewijd aan het opmeten van uw zonweringdoek, waaronder:
  - Zo meet u uw huidige zonweringdoek op
  - Tips voor het opmeten van de uitvalmaat van uw zonneschermdoek
  Het meest belangrijke is dat u géén schatting maakt van de afmetingen en dat u niet de afmetingen van het zonnescherm (de aluminium cassette) invult, maar van het bestaande doek.
   
 2. Neem de tijd voor het kiezen van de kleur van uw nieuwe zonweringdoek. Laat u inspireren door onze referentiepagina’s en vergeet niet bij de doekkleur die u selecteert de foto in daglicht te bekijken (het kader onder het visuele zonnescherm) en de eventuele foto van een van onze klanten. Uiteraard voorzien wij u graag van kleuradvies. Mocht u niet kunnen kiezen, maak dan gebruik van onze gratis kleurstalenservice.

 3. Ook voor het monteren van uw zonneschermdoek bieden wij u de nodige hulp. Begin bijvoorbeeld allereerst eens met het bekijken van onze montagevideo’s. Voor aanvullende informatie kunt u deze artikelen raadplegen:
  - 10 tips voor de montage van uw zonneschermdoek
  - Zonneschermdoek vervangen bij uitval- en knikarmscherm
  - Zonneschermdoek vervangen met behulp van snelmontagestrip
   
 4. Wilt u meer informatie over de afwerking van zonneschermdoeken, de levertijd of de bezorging? Bekijk dan eens onze veelgestelde vragen. Ook op onze nieuwspagina vindt u heel veel informatie met betrekking tot zonneschermdoeken.
   
 5. Heeft u vragen over het plaatsen van een bestelling? Neem dan contact met ons op. Dit kan alle dagen van de week tussen 08.00 en 21.00 uur. Langskomen in onze showroom in Alblasserdam kan 7 dagen per week op afspraak.