Referenties Zonneschermdoek.nl

Op deze pagina ziet u ruim 500 betrouwbare klantervaringen van onze klanten.
Klik op een foto voor de volledige referentie.

Sebastiaan - Doekkleur T367, Bilthoven
19-06-2017

Hierbij stuur ik wat foto's van ons nieuwe zonneschermdoek (en van de oude situatie). Wat een verschil! We zijn er heel blij mee. Met hulp van onze klusjesman was de montage in 45 minuten voor elkaar. We merken al meteen verschil, het nieuwe doek houdt veel meer zonlicht tegen, en dat is erg prettig in onze zonnige tuin op hete dagen! Complimenten voor de goede service en het makkelijke en duidelijke bestelproces. Goed geregeld!


Burgers - Doekkleur T517, Doetinchem
13-06-2017

Het resultaat mag er zijn. Sterk doek, goede kleur.
Het oog mag ook wat.


Beltz - Doekkleur T139, Zaandam
06-06-2017

Met dank voor de snelle en correcte levering sturen wij hierbij de foto van het vervangen zonneschermdoek, kleurcode T139. Met de toelichting is dit echt een makkie gebleken. Blij met het goede resultaat en de gemaakte kleurkeuze! Sinds enkele jaren zijn wij lid van de KCK van de ANWB. Daarin zagen wij de advertentie in het maandblad van mei.


Nicolai - Doekkleur T131, Augustinusga
31-05-2017

In goede staat ontvangen.
Zie het resultaat.
Half uur.
In mijn eentje..


Petterson - Doekkleur T352, De Lier
23-05-2017

Bij deze onze foto's van het nieuwe doek bij jullie besteld. Alleen hadden wij wat meer tijd en moeite nodig om het te vervangen omdat onze serre in de weg stond. Uiteindelijk is het gelukt en we zijn er blij mee!


Van Heesewijk - Doekkleur T408, Culemborg
17-05-2017

Het doek is vandaag in goede orde aangekomen. Vanavond even een paar uurtjes geklust en schoongemaakt. Het resultaat mag er zijn. Bedankt voor de goede advisering en levering.


Schreurs - Doekkleur T507, Velserbroek
10-05-2017

Onze eerste poging het zonneschermdoek te vervangen liep uit op een teleurstelling.Onze oude nog bruikbare doekpezen van 6 mm bleken te dik voor het nieuwe Tibelly zonneschermdoek.
Na één telefoontje werd ons de nieuwe doekpees gestuurd van 5mm dikte.
Vandaag hebben mijn man en ik binnen een half uurtje de klus probleemloos geklaard. We zijn zeer tevreden en blij met het resultaat,top service van zonneschermdoek.nl!!
Snelle levering in stevige verpakking.


Kirchberg - Doekkleur T132, Ewijk
03-05-2017

Perfekt doek. Mooie kleur en kwaliteit. Past 100 %. Het vervangen was in principe een fluitje van een cent. Makkelijker is, dat je bij het monteren van het nieuwe doek even met z'n tweeen bent. Het afstellen van het electrische scherm was eigenlijk het meeste werk. 


Korver - Doekkleur T340, Brielle
24-04-2017

Hierbij, zoals afgesproken, het eindresultaat van een middagje “zelfwerkzaamheid”. Tevens was het een mooie gelegenheid om het frame, de veer-armen en het mechaniek te reinigen en op te poetsen.

De doekpezen passen prima in de zomen en het invoeren in de doekgleuven verliep zonder moeite. Na het aanbrengen van de onderbalk en de eindmontage hiervan aan de veerarmen, was alles in gereedheid voor het afstellen van de uitval-en sluitstand. Ook dit verliep zonder veel moeite.
 
Het eindresultaat voldoet geheel naar onze verwachting en dat is mede te danken aan het deskundig advies bij de keus van het doek en de technische informatie.


Hoorenman - Doekkleur T365, Den Haag
18-04-2017

Het doek erin doen was lastig. Het doek is dan ook bij het plaatsen een beetje gescheurd. Helaas. Maar het resultaat is mooi


Van Dongen - Doekkleur T354, Kolhorn
14-04-2017

Gebruiksvriendelijke site.
Fijn mail verkeer over de stand van zaken.
Stevige verpakking.
Snelle levering.
Doek helemaal top.
Zeer tevreden wij geven een 10


Peterse - Doekkleur T501, Loenen aan de Vecht
08-04-2017

Om half 2 doek ontvangen vandaag en.......om half vier hangt het.... 
Toch niet slecht voor pensionado's...Prachtig ...