Tibelly zonneschermdoek

Tibelly zonneschermdoek bestellen? Bekijk nu de gehele collectie zonneschermdoeken van Zonneschermdoek.nl. Tibelly is een gerenommeerd merk binnen de zonweringbranche. Wanneer u kiest voor een acryldoek van Tibelly, is kwaliteit gegarandeerd.

» Kies uw Tibelly zonneschermdoek 

Kwalitatief hoogwaardige zonweringdoeken van Tibelly

Aan ieder Tibelly zonneschermdoek worden hoge technische eisen gesteld. Ieder doek wordt geweven uit acrylvezels die in de massa van kleur worden voorzien. Hierdoor bevindt zich de kleur zich in de kern van de vezel, waardoor het zonweringdoek een buitengewone, langdurige kleurechtheid krijgt en kwaliteit gegarandeerd wordt. Een Tibelly zonneschermdoek wordt doorgaans vervaardigd in banen van 120 centimeter, waardoor enkele naden ontstaan. Overigens zijn er maar liefst twintig effen kleuren Tibelly zonweringdoek die uit één geheel worden geconfectioneerd, dus zonder naden. Dit wordt ook wel Uni XL, naadloos zonneschermdoek genoemd. Bekijk nu ons gehele assortiment Tibelly zonneschermdoeken met meer dan 70 doekkleuren, waaronder onze naadloze doeken.

Elk zonweringdoek van Tibelly wordt nabehandeld met een extra water- en vuilafstotende coating. Het onderhoud is hierdoor gemakkelijk en neemt weinig tijd in beslag. Uw zonnescherm doek kunt u het beste met lauw water en een zachte borstel schoonmaken. In géén geval raden wij u aan om uw acryldoek te reinigen met een hogedrukspuit. Een zonnescherm doek van Tibelly biedt schaduw en bescherming. Ieder doek weert minstens 90% uv-straling, 70% van de zonnewarmte en 72% van de waarneembare straling. Wanneer u een Tibelly zonweringdoek aanschaft, steunt u automatisch KWF Kankerbestrijding. Per verkochte meter zonweringdoek, wordt €0,05 aan dit goede doel geschonken.

Tibelly zonneschermdoek prijzen

Tibelly zonneschermdoek bestelt u per vierkante meter via ons vier stappenplan. U stelt het doek op maat samen door een doekkleur te kiezen en de afmetingen van het doek van uw zonnescherm in te vullen. De prijs bedraagt slechts €29,95 per vierkante meter. Lees nu meer over het goedkoopste zonnescherm doek van Tibelly.

» Bestel direct uw Tibelly zonneschermdoek