Tibelly zonneschermdoek

Kwalitatief hoogwaardige zonweringdoeken van Tibelly

Via onze website kunt u de gehele collectie zonneschermdoeken van Tibelly bestellen. Tibelly is een gerenommeerd merk binnen de zonweringbranche. Wanneer u kiest voor een acryldoek van Tibelly, is kwaliteit gegarandeerd.

» Kies uw Tibelly zonneschermdoek 

Aan ieder Tibelly zonneschermdoek worden hoge technische eisen gesteld. Ieder doek wordt geweven uit acrylvezels die in de massa van kleur worden voorzien. Hierdoor bevindt zich de kleur zich in de kern van de vezel, waardoor het zonweringdoek een buitengewone, langdurige kleurechtheid krijgt. Een Tibelly zonneschermdoek wordt vervaardigd in banen van 120 centimeter, waardoor enkele naden ontstaan. Overigens zijn er maar liefst twintig effen kleuren Tibelly zonweringdoek die uit één geheel worden geconfectioneerd, dus zonder naden. Dit worden ook wel Uni XL (naadloos) zonneschermdoeken genoemd.

Bekijk ons gehele assortiment Tibelly zonneschermdoeken met meer dan 70 doekkleuren.

Elk zonweringdoek van Tibelly wordt nabehandeld met een extra water- en vuilafstotende coating. Het onderhoud is hierdoor gemakkelijk en neemt weinig tijd in beslag. Uw Tibelly zonneschermdoek kunt u het beste met lauw water en een zachte borstel schoonmaken. In géén geval raden wij u aan om uw acryldoek te reinigen met een hogedrukspuit. Een zonneschermdoek van Tibelly biedt schaduw en bescherming. Ieder doek weert minstens 90% uv-straling, 70% van de zonnewarmte en 72% van de waarneembare straling. Wanneer u een Tibelly zonneschermdoek aanschaft, steunt u automatisch KWF Kankerbestrijding. Per verkochte meter zonweringdoek, wordt €0,05 aan dit goede doel geschonken.

Prijzen per vierkante meter Tibelly zonneschermdoeken

Tibelly acryldoek beschermt, bespaart en bezorgt sfeer. Wij bieden u de keuze uit 75 Tibelly dessins. Kiest u voor een effen zonneschermdoek of toch een doek met een streep? Er is keuze genoeg!

Tibelly zonneschermdoek bestelt u per vierkante meter via ons vier stappenplan. U stelt het zonneschermdoek op maat samen door een doekkleur te kiezen en de afmetingen van het doek van uw zonnescherm in te vullen. De prijs bedraagt slechts €29,95 per vierkante meter. Op een aantal doekkleuren profiteert u nu van 10% korting, waardoor u €26,95 per vierkante meter zonneschermdoek betaalt.

Bekijk snel de Tibelly zonneschermdoeken met korting!

» Bestel direct uw Tibelly zonneschermdoek