Verzending zonweringdoek

Heeft u een zonweringdoek besteld via Zonneschermdoek.nl? Dan doen wij ons uiterste best om uw bestelling binnen onze levertijd van 2 tot 3 weken te versturen. Het verzenden van uw zonweringdoek, werkt als volgt. Het zonweringdoek wordt op een koker gerold, waarna het doek ter bescherming in één laag dik plastic wordt verpakt en vervolgens wordt verzonden in een stevige, kartonnen doos. Dit alles om uw bestelling onbeschadigd bij u thuis te bezorgen. Vanwege efficiencyredenen geschiedt het oprollen van de rol doek op de uitvalkant (de kortste kant). Als u bijvoorbeeld een doek van 535 centimeter breed en 250 centimeter uitval bestelt, dan ontvangt u een rol doek van 250 centimeter lang in een kartonnen doos van circa 290 centimeter. 
 

Verzendkosten zonneschermdoek

Uw zonneschermdoek wordt kosteloos bij u bezorgd wanneer uw bestelbedrag €250,- of meer bedraagt. Anders bedragen de verzendkosten €14,95. Deze hogere verzendkosten zijn toe te wijden aan het lengtetransport. Zoals aangegeven wordt het zonneschermdoek op de kortste zijde opgerold, maar dan bedraagt de minimale lengte van het pakket alsnog vaak 200 centimeter. Zodoende is er geen sprake van pakketpost, maar lengtetransport. Van transportbedrijf TransMission ontvangt u op de dag van afleveringen een track en trace code, zodat u bij benadering kunt zien hoe laat uw pakket wordt bezorgd. Mag uw pakket voor de deur worden gelegd of bij de buren worden bezorgd? Laat het ons gerust weten via het opmerkingenveld dat u tegenkomt bij het plaatsen van uw bestelling.
 

Levering in België

Bent u woonachtig in België? Dan kunt u ook bij ons bestellen. U kunt uw bestelling plaatsen via www.zonneschermdoek.nl of www.zonneschermdoek.be. De levertijd bedraagt eveneens 2 tot 3 weken. Houdt er wel rekening mee dat zodra wij uw bestelling hebben overhandigd aan TransMission, de bezorging 1 tot 3 werkdagen in beslag kan nemen.