Zonneschermdoek op maat

Heeft u een zonneschermdoek op maat nodig? Bij Zonneschermdoek.nl hebben we een ruime collectie van verschillende zonneschermdoeken van Tibelly. Wij zijn gespecialiseerd in de confectie van zonneschermdoeken op maat. Op basis van de afmetingen van uw huidige doek, maken wij voor u een nieuw doek voor uw zonnescherm in een kleur naar keuze. Dit gebeurt op de centimeter nauwkeurig, zodat het doek precies in uw cassette past. Bekijk onze opmeetvideo waarin wij u laten zien hoe u de maten van het doek van uw zonnescherm kunt opnemen. Heeft u bijzondere wensen met betrekking tot de afwerking van uw doek? Dit is geen probleem. Wij kunnen het zonneschermdoek voor u op maat maken, zoals u dit wenst.
*Driehoekige zonweringdoeken behoren echter niet tot de mogelijkheden. 

» Kies uw zonneschermdoek 

Zonneschermdoek vernieuwen

Uw zonneschermdoek vernieuwen is dé oplossing, wanneer uw huidige doek vuil is, de naden zijn losgelaten of omdat u toe bent aan een nieuwe doekkleur. Waarom zou u een geheel nieuw zonnescherm aanschaffen als u ook enkel het doek van uw zonnescherm kunt vernieuwen? De cassette van een zonnescherm kan tientallen jaren mee, daar het gemaakt is van aluminium en dit niet aan slijtage onderhevig is.

Via onze webshop kunt u via het vier stappenplan eenvoudig een zonneschermdoek op maat bestellen. Nadat u een Tibelly doekkleur heeft gekozen en de afmetingen heeft ingevuld van uw bestaande zonweringdoek, wordt voor u een prijs berekend. Alle zonneschermdoek prijzen vindt u hier, u bestelt al een op maat gemaakt zonweringsdoek vanaf €32,95 per vierkante meter.

Zonweringdoek van Tibelly

Voor zonweringdoek van Tibelly bent u bij ons aan het juiste adres. Kenmerkend voor ieder Tibelly zonneschermdoek is de water- en vuilafstotende laag. Bovendien wordt langdurige kleurechtheid gegarandeerd, omdat de kleur zich in de kern van de vezel bevindt. Het zonweringdoek dat wij voor u op maat maken, is vervaardigd van acrylvezels. Eigenschappen van een Tibelly zonneschermdoek zijn onder andere, het weren van 70% van de warmte van de zon en het tegenhouden van 72% van de waarneembare straling.

Wilt u uw zonweringdoek vervangen voor een nieuw, op maat gemaakt exemplaar? Dan kunt u nog meer informatie lezen over kwaliteit en de stofsoort van een Tibelly zonweringdoek.

» Bestel direct uw zonneschermdoek