Zonneschermdoek prijzen

Zonneschermdoek van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs koopt u bij Zonneschermdoek.nl. Onze zonneschermdoek prijs bedraagt €32,95 per vierkante meter voor effen, naadloos zonnescherm doek. Voor effen en gestreepte zonweringdoeken in banen is dit €34,95. Wij bieden een brede collectie acrylvezeldoeken aan van het kwaliteitsmerk Tibelly. Wanneer u ons stappenplan volgt, kiest u een kleur zonneschermdoek en voert u daarna de gewenste afmetingen in. Wij berekenen vervolgens de prijs voor uw zonneschermdoek. Voor de meest recente aanbiedingen kunt u onze zonneschermdoeken met korting bekijken.

» Kies uw zonneschermdoek 

Zonneschermdoek prijzen vanaf €32,95 per vierkante meter

Voordat u overgaat tot de aanschaf van een nieuw zonweringdoek, bent u vast nieuwsgierig naar de prijs. De prijzen die op onze website staan weergeven, zijn inclusief BTW en per vierkante meter zonneschermdoek. Deze zonneschermdoek prijzen zijn exclusief montage. U bestelt al een zonneschermdoek op maat voor €32,95 per vierkante meter. De prijs voor uw zonweringdoek is onder andere afhankelijk van het wel of niet toevoegen van een golvende of rechte volant of doekpezen aan uw bestelling. Wanneer u een zonweringdoek bestelt voor een bedrag van €250,- of meer, betaalt u geen verzendkosten. 

Vervang uw zonneschermdoek zelf

Wanneer u het doek van uw zonnescherm eigenhandig vervangt, kunt u de hoge kosten van een zonweringmonteur besparen. Met behulp van ons stappenplan kunt u eenvoudig de prijs van een zonneschermdoek op maat berekenen. Om de exacte prijs voor uw nieuwe zonweringdoek te berekenen, is het belangrijk uw bestaande doek nauwkeurig op te meten. Lees een aantal handige tips voor het opmeten van uw zonweringdoek. U kunt ook onze opmeetvideo bekijken waarin wij u laten zien hoe de afmetingen van het doek van uw zonnescherm bepaalt.

Wacht niet langer en koop uw zonweringdoek direct online!

  • A-merk duurzaam zonneschermdoek tegen hele voordelige prijzen
  • Snel op maat gemaakt binnen 2 tot 3 weken
  • Zonweringdoek voor ieder soort zonnescherm

Begin nu met het kiezen van de kleur voor uw nieuwe zonweringdoek.

Met ons brede aanbod en scherpe zonneschermdoek prijzen slaagt u altijd. Voor vragen kunt u 7 dagen per week contact met ons opnemen via info@zonneschermdoek.nl of 085-1304012.