Zonneschermdoek vernieuwen

Is uw zonneschermdoek aan vernieuwing toe? Zonneschermdoek.nl is gespecialiseerd in het op maat maken van zonweringdoeken. Een groot voordeel van uw zonneschermdoek vernieuwen, is dat dit veel voordeliger is dan een nieuw zonnescherm aanschaffen. Een nieuw zonneschermdoek kost lang niet zo veel als een nieuwe cassette en met enkel een nieuw doek ziet uw zonnescherm er weer als nieuw uit!

» Kies uw zonneschermdoek

Zonneschermdoek eenvoudig online kopen

Bent u van plan uw verouderde zonneschermdoek te vernieuwen en bent u benieuwd naar de zonneschermdoek prijzen? Doorloop dan ons eenvoudige vier stappenplan. De website maakt voor u automatisch een scherp prijsoverzicht op basis van de door u gekozen doekkleur en de afmetingen van uw bestaande zonneschermdoek. Effen, naadloze zonneschermdoeken bieden wij aan tegen een prijs van €32,95 per m2 en effen en gestreepte zonneschermdoeken in banen voor €34,95 per m2. Het zonneschermdoek wordt geheel op maat gemaakt en afgewerkt.

Zonneschermdoek monteren

Zowel het opmeten als monteren van het zonneschermdoek kunt u gemakkelijk zelf. Onze montagevideo’s bieden u hier hulp bij. Op onze pagina met referenties ziet u foto's van klanten die zelf het zonneschermdoek hebben gemonteerd en trots zijn op het resultaat. Bij vragen over het monteren van uw zonweringdoek, kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.

Ruime keuze in zonneschermdoeken

Bij Zonneschermdoek.nl heeft u keuze uit tientallen kleuren om uw zonneschermdoek te vernieuwen. Heeft u uw zonneschermdoek eenmaal vernieuwd, dan kunt u weer jaren vooruit. Het vernieuwen van uw doek zorgt voor een nieuw uiterlijk van uw bestaande zonnescherm. 

Bij het vernieuwen van het doek van uw zonnescherm komen er wellicht veel vragen in u op. Bekijk onze pagina met vragen die veel worden gesteld. Heeft u na het lezen hiervan nog vragen over een zonnescherm doek kopen, neem dan gerust contact met ons op. Bellen kan zowel doordeweeks als in het weekend naar 085-1304012 of stuur een e-mail naar info@zonneschermdoek.nl.

» Bestel direct uw zonneschermdoek