Zonweringdoek vervangen

Wilt u alleen uw zonweringdoek vervangen en niet uw gehele zonnescherm? Dan helpen wij u graag verder. Ons specialisme is het vervaardigen van zonneschermdoeken op maat. Een zonnescherm kunt u tientallen jaren gebruiken. Van slijtage van het zonnescherm zelf is meestal geen sprake, aangezien het van aluminium is gemaakt. Het doek van het zonnescherm is daarentegen vaak na 10 tot 15 jaar aan vervanging toe. Oorzaken hiervan kunnen zijn verkleuring van het zonneschermdoek, het loslaten van de naden, de kleur spreekt u niet meer aan of het doek is erg vuil. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om enkel uw zonweringdoek te vervangen en dit op maat te laten maken.

» Kies uw zonneschermdoek 

Vervang het doek van uw zonnescherm

Een zonweringdoek vervangen, is niet zo moeilijk als dat het misschien lijkt. U kunt dit namelijk vrij gemakkelijk zelf. Op onze montagepagina vindt u diverse video’s die wij hebben gemaakt om u te helpen bij het vervangen van uw bestaande zonneschermdoek. Het doek van een zonnescherm vervangen, is mogelijk bij alle typen knikarmschermen en uitvalschermen. Het maakt niet uit of u het zonnescherm elektrisch bediend of met de hand naar buiten draait. Vraag het ons gerust als u twijfelt over welke onderdelen u los moet schroeven om het bestaande doek eruit te krijgen! Wanneer u een bestelling plaatst, ontvangt u bij de levering van uw zonneschermdoek ook een handige handleiding. Deze handleiding biedt, naast de video’s, hulp bij de vervanging van uw zonweringsdoek. 

Monteur inschakelen om uw zonnescherm te vervangen?

Wanneer u het doek van uw zonnescherm niet zelf wilt of kunt vervangen, kunnen wij u een ervaren monteur aanbevelen. Wij beschikken echter niet over monteurs die uw zonneschermdoek komen vervangen. Houdt u er echter rekening mee dat de kosten al snel rond de €250,- bedragen en dat de monteurs het vaak erg druk hebben in het hoogseizoen (van maart tot en met september). Het zelf vervangen van uw zonweringdoek is uiteraard voordeliger en bovendien niet zo ingewikkeld als u denkt. Op onze referentiepagina kunt u de ervaringen lezen van klanten die het zonneschermdoek zelf vervangen hebben.

Opmeten zonweringdoek

Als u een zonneschermdoek koopt, is het erg belangrijk dat u uw huidige doek heel nauwkeurig opmeet. Onze opmeetvideo biedt u hier hulp bij. Een te breed of te smal zonweringdoek, kan problemen veroorzaken bij het vervangen. Wij raden u aan om geen schatting te maken van de afmetingen van uw zonneschermdoek, maar de bestaande doekmaten daadwerkelijk op te meten op de centimeter precies.

Wilt u zonneschermdoek per meter bestellen? Doorloop dan ons stappenplan waar wij voor u de prijs berekenen voor een zonneschermdoek op maat. Na 2 tot 3 weken wordt het door uzelf samengestelde zonweringdoek bij u bezorgd, waarna u het doek direct kunt vervangen! Voor uw vragen kunt u terecht op onze pagina met veel gestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Dan kunt u ons 7 dagen per week bellen op 085-1304012. Een e-mail naar info@zonneschermdoek.nl kan natuurlijk ook. Bekijk ook eens onze nieuwspagina waar wij u van alles vertellen over zonneschermdoeken vervangen.

» Bestel direct uw zonneschermdoek